Brain Polyphony en el homenaje a Oliver Sacks

Muy contentos de haber participado en el homenaje a Oliver Sacks. La invitación era para mostrar el proyecto Brain Polyphony.

Abajo la información del evento que tuvo lugar en el ESMUC de Barcelona.

“El proper 18 de setembre l’Escola Superior de Música de Catalunya i el Centre d’Estudis Musicals Maria Grever faran un acte d’homenatge al reconegut neuròleg anglès, recentment traspassat, Dr. Oliver Sacks, gran defensor de la música com a recurs terapèutic.

Oliver Sacks

El passat mes de febrer el Dr. Oliver Sacks va anunciar a través d’un article al diari The New York Times, que patia un càncer terminal i, malauradament, aquest passat diumenge 30 d’agost Sacks moria a l’edat de 82 anys.

Fins als seus últims dies de vida, Sacks va ser professor clínic de neurologia a l’Escola de Medicina Albert Einstein i professor adjunt de neurologia a la Facultat de Medicina de la Universitat de Nova York. Autor de nombrosos best-sellers, Sacks defensa la seva passió per la ciència i la literatura indistintament, i ha esdevingut el més important referent mediàtic en el camp de la neurologia.

Sacks i la Música

El seu treball de recerca en el camp de la musicoteràpia es va concretar en el suport de la teràpia musical i l’efecte de la música sobre el cervell humà i la ment, i amb l’edició de Musicofilia: relats de la música i el cervell situa la musicoteràpia com a eix indispensable en el seu treball terapèutic.

L’acte tindrà lloc a la sala d’orquestra de l’Esmuc el divendres 18 de setembre a les 15 hores. Un Drum circle conduït per Pau Gimeno marcarà l’inici d’un seguit d’activitats que inclourà diferents presentacions i taules rodones, juntament amb actuacions musicals i la projecció de la pel·lícula The music never stopped, per finalitzar la jornada.

posted on Sábado, octubre 10th, 2015 by efrain2012 in Sin categoría

0 Comments

Leave Comment